Kolacja walentynkowa w Hotelu & Spa Polesie***

Wszystkich zakochanych zapraszamy do rezerwacji stolika na celebrowanie Święta Zakochanych

Kolację serwowane będą w dniach 14.02, 16 i 17.02.2018r po wcześniejszej rezerwacji stolika.

Dla Państwa wygody stworzyliśmy dwie propozycję menu specjalne.

Menu Słonecznikowe

Carpaccio z buraka z serem kozim

​Dwukolorowy krem z czerwonej i żółtej papryki

Dorsz panierowany w ziarnach słonecznika podany na szpinaku z salsą pomidorowa

Deser: Szarlotka gruszkowa z lodami

Butelka wina do kolacji

Cena dla dwóch osób 145,-

Menu Pomarańczowe

  Krewetki marynowane w chili i imbirze w tempurze na risotto

Krem szpinakowo- imbirowy z paluchem

Pieczona w maśle ziołowym polędwica z pęczotto grzybowo-porowym i sosem kaparowo-szafranowym podawana z warzywami

Deser: ​Gruszka karmelizowana z pomarańczą

Butelka  musującego Prossecco

Cena dla dwóch osób 185,-